Ny Rotaryklubb i Boden

Du är Varmt välkommen till nya Rotaryklubben på Boden Business Park!

Som Ni förhoppningsvis har hört så startar vi upp en ny klubb med ett lite nytt och annorlunda upplägg än de klubbar som finns inne i Boden. Innan arbetet har du tränat, käkat frukost, nätverkat och fått föreläsning. Till att börja med kan du komma med som gäst, och vi är i uppstarten så du har all möjlighet att påverka hur klubben utvecklas!

Gör skillnad lokalt och i världen med Rotary du också!

Rotaryklubbens möten är ett samarbete med Hermelinen (gymmet), Restaurangen (frukosten) och Boden Business Park (lokalen).

Fokus för klubben är ett affärsnätverk och respektive föreläsningen kommer att vara mer anpassat utifrån det. Med tanke på den spännande utvecklingen som sker och även kommer att hända framöver i och kring Boden så är detta ett tillfälle att kunna knyta nya kontakter. Ett utmärkt sätt att Du som ”local” bidrar till ett positivt välkomnande för de som är ”nykomlingar” till vår del av landet!
Vem vet vad du kommer få för nytta av att lära känna en massa nya ”business-människor” genom att bli medlem och vara med på de här mötena som kommer att hållas varje onsdag.

Tider för ett möte
6.45 – Alla ses i Hermelinens reception ombytta och klara (Du väljer själv om du är med på detta)
7.45 – Frukost i restaurangen med mingel och föreläsning. Lisa som ordförande inleder och avslutar.
8.45 – Slut och redo för arbetet

Kostnad för att blir medlem är en årsavgift på 1300 kr förutom respektive mötes kostnader som är 110 kr för frukost och 60 kr för träning om du inte redan har ett träningskort på det fina gymmet på BBP.

Rotary står för att göra skillnad lokalt och i världen. Genom att träffas, nätverka och skapa kontakter kommer vi i framtiden också agera för Rotarys högre syfte.

Se veckans aktuella program på http://www.rotary.se/boden

Rotary – ett av världens största nätverk för välgörenhet, kulturutbyte,
hållbarhetsprojekt och fredsaktiviteter.